Avoin työnhaku: ravintola-alan työtehtävät (Haku päättynyt)

Hei, juuri Sinä!

Etsimme ravintola-alan osaajia eri mittaisiin työsuhteisiin Etelä-Savon alueelle.

Tämä on avoin työhaku ja tähän työpaikkailmoitukseen voit jättää hakemuksen olit sitten barista, grillityöntekijä, huoltamotyöntekijä, keittiötyöntekijä, kokki, blokkari, tarjoilija, baarimikko, jäätelömyyjä, vuoropäällikkö, kondiittori, catering-työntekijä – tai joku muu!

Aikaisemmasta kokemuksestasi on hyötyä, mutta etsimme joukkoihimme alan aloittelevia tähtiä sekä rautaisia ammattilaisia, joten tärkein piirteesi on innokas ja aikaansaava asenteesi iloisella fiiliksellä varustettuna.

Jätä hakemus, jossa kerrot toiveesi työpaikkasi suhteen, niin jutellaan ja kartoitetaan yhdessä osaamistasi ja toiveitasi vastaavaa työtä.

Tarvittaessa lisätietoja:

Heli Pulkkinen

puh. 040 515 2402 

arkisin kello 8-16.

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Haku päättyy: 18.01.2024