Kategoria

Järjestyksenvalvoja / Mikkeli

Haemme ammattitaitoisia järjestyksenvalvojia Mikkelin kohteisiimme. Hakijoilta edellytämme työhön tarttuvaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä voimassa olevaa järjestyksenvalvojan korttia. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta järjestyksenvalvojana toimimisesta ravintoloissa. Jos koet turvallisuusalan omaksesi ja haluat päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, laita meille vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen CV. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian!

Järjestyksenvalvoja / Varkaus

Haemme järjestyksenvalvojia Varkauden kohteisiimme. Hakijoilta edellytämme työhön tarttuvaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä voimassa olevaa järjestyksenvalvojan korttia. Arvostamme myös aikaisempaa kokemusta järjestyksenvalvojana toimimisesta ravintoloissa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian!

Baarityöntekijä / Jyväskylä

Haemme osa-aikaista baarityön taitajaa Jyväskylään! Koetko asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi ja nautit ravintola-alalla työskentelystä? Työskentely edellyttää, että sinulla on aiempaa kokemusta alalta sekä taskustasi löytyvää anniskelupassia. Myös voimassa oleva jv-kortti katsotaan eduksi. Jos haluat päästä osaksi mukavaa ja rentoa työporukkaa ja olet vailla lisätöitä, laita meille hakemus.

Baarityöntekijä / Leppävirta

Leppävirralla kaivataan baarityöhön apukäsiä!! Etsimme osa-aikaista ravintolatyöntekijää Leppävirralla sijaitsevaan ravintola Virranpoikaan. Voit olla ravintola-alan ammattilainen tai uran vasta-alkaja. Tärkeintä, että olet omatoiminen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä, joka nauttii ravintola-alalla työskentelystä. Ravintolassa työskennelläksesi sinulla tulee olla hygieniapassi suoritettuna, anniskelupassin ja aiemman kokemuksen alalta katsomme eduksesi. Työvuorot painottuvat viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi lisätyötä kaipaavalle tai opiskelijalle. […]

Baarityöntekijä / Juva

Etsimme kahta työntekijää Bar Ylään / Alaan Juvalle. Löytyykö taskustasi anniskelupassi? Omaatko työhön tarttuvan asenteen, olet luotettava ja nautit asiakaspalvelutyöstä sekä ravintola-alalla työskentelystä? Aikaisempi kokemus baarialalta katsotaan eduksi. Tätä paikkaa kannattaa hakea jo heti tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on vuorotyötä ja työt sijoittuvat myös viikonloppuihin.