Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa elintarvikejakeluun sekä rungolle! Työntekijällä pitää olla valmius työskennellä kaikkina vuorokaudenaikoina. Kuitenkin niin, että jaksotus on rakennettu fiksusti.

Hakijoilta toivomme…
– aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.
– voimassaolevaa yhdistelmäjoneuvon ajokorttia, digipiirturikorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä.
– hyvää fyysistä kuntoa.
– joustavuutta ja huolellisuutta.
– tiimityöskentelytaitoa.
– kykyä itsenäiseen työhön.

Tarjoamme…
– kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.
– Työt alkavat pekkasien ja talvilomien sijaisuuksien täyttämisellä ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä kesän yli.

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Kai Tillanen
0503275883
kai.tillanen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 25.01.2023 Haku päättyy: 08.02.2023