Tuotantotyöntekijä elintarvikealalle

Etsimme innokasta ja toimeen tarttuvaa elintarvikealan tuotantotyöntekijää Kangasniemelle. 

Edellytämme reipasta, huumorintajuista ja iloista olemusta, sekä joustavaa ja oma-aloitteista työotetta. Taskustasi tulisi löytyä hygieniapassi. Arvostamme intohimoa ja ammattiylpeyttä alaa kohtaan, tekemisen meininkiä sekä halua oppia uutta. Aikaisempi alan kokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.

Osaava ja innostunut työyhteisö perehdyttää sinut työhön. Työtehtävät ovat vaihtelevia, mutta ei niin monimutkaisia, että niitä ei voisi oppia nopeallakin perehdytyksellä, jos vain innostusta työntekoa kohtaa riittää. 

Työt alkavat heti ja jatkuvat jouluun saakka. Tämän jälkeen katsotaan työtilanne ja halukkuus jatkaa yrityksen muissa työtehtävissä. Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin ja vuorot alkavat klo 8:00. 

Kuulostiko tämä sinulle sopivaksi haasteeksi kokeilla jotain uutta? Älä aikaile, vaan lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kaikki yhteydenotot:

Juuso Akkanen

puh. 050 554 2996
EST Henkilöstöpalvelut

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Kangasniemi Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 29.10.2023 Haku päättyy: 02.12.2023