Taksinvälittäjiä

DRide Oy tuottaa välitys-, maksuliikenne sekä kuljetuspalveluita kuluttajille, yritysasiakkaille ja julkishallinnolle. Let’s GO TAKSI ja Peukku ovat yrityksen yleisesti tunnetut brändit, näiden brändien alla toimii jo lähes 400 autoa eri puolilla Suomea

Etsimme asiakkaallemme DRide Oy:lle Mikkeliin taksinvälitystyöntekijöitä! Tilaus määrien- ja toiminnan kasvaessa on tarvetta uusille taksinvälittäjille. Haemme kahta tekijää 30-37,5h/vko ja yhdelle olisi tarjolla 22,5-30h/vko.

Taksinvälitystyö tapahtuu puhelimitse, sekä erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä käyttäen. Tilauspuheluita tulee henkilöasiakkailta, yrityksiltä, kuljettajilta sekä hoitolaitoksilta. Välityskeskuksesta välitetään mm. tavallisia taksitilauksia, Kela-taksitilauksia sekä Sote-taksitilauksia.

Työ on 3-vuorotyötä. Välityskeskus sijaitsee Mikkelin keskustassa hyvien yhteyksien äärellä.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja taksinvälittäjän työtehtävät alkavat koulutusjaksolla heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli siis kiinnostuit taksinvälittäjän työstä, niin laita hakemusta tulemaan meille.

 Toivomme sinulta…

  • itseohjautuvaa työotetta ja hyviä tiimityötaitoja
  • hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • täsmällisyyttä annettujen tehtävien hoidossa
  • halua olla luotettava ja vastuullinen työssäsi

Tarjoamme sinulle…
– vakituisen työpaikan sovituilla tunneilla. Mahdollisuuden päästä täysille tunneille vakituiseksi taksinvälittäjäksi.

Palkka:

Palkka määräytyy Autoliikennealan toimihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaan. Koulutusjakso on myös palkallista työaikaa.

Kaikki yhteydenotot:

Juuso Akkanen

puh. 050 554 2996
EST Henkilöstöpalvelut

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 3 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 25.05.2023 Haku päättyy: 10.06.2023