Sisällöntuottaja somemarkkinointiin

Sisällöntuottaja somemarkkinointiin

Etsimme asiakkaallemme sisällöntuottajaa eri somekanaville.

Työn kuvana on suunnitella erilaisia päivityksiä, videoita, kuvia ja mainontaa eri somekanaville asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Tehtävässä on suhteellisen vapaatkädet ja luova ajattelu kohdennetulle asiakasryhmälle on toivottua. Mikäli Canva on sinulle tuttu ja videoiden ja kuvien editointi onnistuu voisit olla se henkilö jota etsimme.

Tarjoamme tuntityötä asiakkaan tarpeen mukaan kevään ja kesän ajaksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi heti, sillä työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä. Varaudu myös pyydettäessä editoidun videon, somepäivityksen tai muun vastaavan liittämistä hakemukseen.

Lisätietoja tehtävään antaa

Juuso Akkanen
puh. 0505542996
EST Henkilöstöpalvelut

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Osa-aikainen Haku alkoi: 13.03.2023 Haku päättyy: 30.03.2023