Siivoojia

Etsimme siivoojia kokoaikaisiin työsuhteisiin Etelä-Savon alueelle ja Mikkeliin.

Etsitään Etelä-Savoon ja Mikkeliin ammattitaitoisia ja ahkeralla asenteella varustettuja siivoojia toimitilojen ylläpitosiivouksiin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkena. Kohteiden kiertäminen ja työaika voidaan räätälöidä tekijälle sopivaksi. Toisinaan vuoroja voi olla myös lauantaisin. Voimassaoleva b-ajokortti katsotaan eduksesi, mutta oman auton käyttömahdollisuutta ei välttämättä tarvita. Työssä vaaditaan suomen kielen taito.

Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pitemmäksikin ajaksi, omat toiveet huomioiden.

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä ansioluetteloineen pian, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot:
(ma-pe 8-16)

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 09.06.2024 Haku päättyy: 18.06.2024