Siivoojia päivävuoroon

Etsimme siivoojia kokoaikaisiin työsuhteisiin Mikkeliin.

Etsitään Mikkelin alueelle ammattitaitoisia ja ahkeralla asenteella varustettuja siivoojia toimitilaylläpito- ja kotisiivouksiin. Työ tapahtuu arkisin aamuvuorossa klo 6-14. Toisinaan vuoroja voi olla myös lauantaisin. Voimassaoleva b-ajokortti on välttämättömyys, mutta oman auton käyttömahdollisuus ei. Toivomme suomen kielen taitoa tai ainakin ymmärrystä. Työkieli voi myös olla englanti.

Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pitemmäksikin ajaksi, myös oman toiveen mukaan.

Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä ansioluetteloineen pian, sillä työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yhteydenotot:
(ma-pe 8-16)

Katri Rämö
050 3205 215
katri.ramo@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 21.03.2024 Haku päättyy: 13.04.2024