Ravintolatyöntekijöitä

Haemme aurinkoisia ja reippaita ravintola-alan sankareita Varkauden ja Pieksämäen tiimiin! Työmiljöönä toimii sporttiset baarit, joissa myös karaokesta nautitaan!

Olet juuri etsimämme henkilö, jos olet hymyilevä asiakaspalvelun ammattilainen, joka on tottunut pieneen kiireeseen ja nauttii monipuolisista työtehtävistä ravintolamaailman pyörteessä. Olet omimmillasi baaritiskin takana, omaat aktiivisen ja oma-aloitteisen työotteen. Sinulta löytyy innostuksen lisäksi myös anniskelupassi.

Kokemus ravintola-alalta on eduksi, mutta kokemusta enemmän arvostamme asennettasi!! Työhön perehdytetään.

Työ on vuorotyötä ja työt sijoittuvat iltoihin/öihin painottuen viikonloppuihin. Voit tehdä töitä extraajana muun muassa opiskelujen ohessa.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä/sopimuksen mukaan. 

Heräsikö kiinnostuksesi? Laitathan hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä.

Lisätietoja:

Heli Pulkkinen

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

040 515 2402

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Pieksämäki, Varkaus Paikkoja: 2 kpl Työaika: Osa-aikainen Haku alkoi: 11.09.2022 Haku päättyy: 29.09.2022