Ravintolatyöntekijöitä Juvalle

Haemme Juvalle kahta palveluhenkistä ja aurinkoisella asenteella varustettua baarialan osaajaa, joilla on hymy huulessa ja pilkettä silmäkulmassa, ja joilta luonnistuu (tai ainakin mielenkiintoa oppia) juomien sekoittelut ja sheikkaukset.

Anniskelupassi tulisi löytyä takataskustasi ja aikaisempi kokemus baarialalta katsotaan eduksesi, mutta sitäkin enemmän arvostamme asennetta ja motivaatiota! 

Työt alkavat maaliskuussa ja työt sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuihin. 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätäthän hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä.

Yhteydenotot:

Heli Pulkkinen

040 515 2402

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Juva, Rantasalmi, Sulkava Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Vakituinen Haku alkoi: 08.01.2023 Haku päättyy: 30.01.2023