Ravintolatyöntekijä / tarjoilija

Kanavaravintola Varkaantaipale odottaa juuri sinua täydentämään aurinkoista tiimiään. Tunnetko kutsumuksen ravintola-alan monipuolisiin hommiin ja haluaisit viettää kesän rennossa porukassa kauniissa Saimaan maisemissa ja viikonloppuja tähtiartistien parissa?

Työtehtäviisi kuuluvat hymyilevä asiakaspalvelu, tilausten vastaanotto, tarjoilu, siistiminen ja mukava yhdessäolo aurinkoisen tiimin kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Kokemusta ravintola-alalta, mutta sitäkin enempi arvostamme työn tekemistä täydellä sydämellä ja intohimolla. Perehdytämme mielellämme oikean asenteen omaavia henkilöitä.
  • Olet asiakaspalvelun ammattilainen eli hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa kiireisessäkin kesäsäässä
  • Olet tiimipeluri, pidämme yhtä ja autamme toisiamme!

 

Essut kiristellään lanteille porrastetusti toukokuun viikonlopuissa / kesäkuun alussa, hommia tehdään aina elokuun loppuun asti.

Kokoaikaisille tekijöille on tarjolla täydet tunnit auringon aikataulua noudatellen. Duunia on niin arkisin, kun viikonloppuisin. 

Extraajien työt painottuvat kiirehetkiin ja tapahtumaviikonloppujen iltoihin.

Hae nyt ja voita – ei vain kesän kivoin työpaikka, vaan myös kilpailukykyinen palkka!

Lisätietoja:

Heli Pulkkinen

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

040 515 2402

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli, Ristiina Paikkoja: 4 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 07.02.2024 Haku päättyy: 24.02.2024