Ravintolatyöntekijä Leppävirralle

Etsimme nyt Virranpojan rempseään ravintolaperheen rivistöön uutta janoisten sankaria ja kaljavipujen kääntäjää.

Tässä hommassa saa mennä blandikset ja väkevämmät sekaisin. Osaat sheikata, sekoittaa, mixata ja varioida sekä omaat vankan kokemuksen baarityöskentelystä (tai ainakin taitoa avata skumppapullo ilman, että läsnäolijat saa osansa suihkusta tai baarin valaistus himmenee). Palvelet asiakkaita täydellä sydämellä kiireenkin keskellä, vaikka asiakas ei aina itsekkään tiedä, mitä haluaa ”tee jotain kirpeää, se vihreä juoma ym.”

Pizzan paistaminen polttamatta kuuluu myös ydinosaamiseesi.

Sinulta tulisi löytyä tämän luokan tehtäviin soveltuvat passit.

Perehdytys alkaa viikonlopuista ja kun homma on hanskassa, niin vuoroja tehdään myös viikolla.

Tule mukaan luomaan iloa ja makuelämyksiä – odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja työpaikasta: 

Heli Pulkkinen
heli.pulkkinen@estpalvelut.fi
040 515 2402

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Leppävirta Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Osa-aikainen Haku alkoi: 06.02.2024 Haku päättyy: 24.02.2024