Ravintolapäällikkö

PihlasResort on elämyksellinen ja korkealaatuisen palvelun ekoresort Joroisissa. PihlasResort sijaitsee Kaitaisten kylässä 10 hehtaarin luontoalueella keskellä kaunista Saimaata. Vieraitten käytössä on kymmenen design-villaa, saunamaailma Henki, ravintola Siimes ja Koto, DaySpa, liikunta- ja tapahtumahalli sekä erinomaiset puitteet erilaisille urheiluaktiviteeteille. Lisäksi palvelukokonaisuuden täydentävät kirkkokahvila Trapesa sekä TeaHouse of Wehmais Juvalla.

Haemme PihlaResortin tiimiin ravintolapäällikköä, jolle palvelu, vieraanvaraisuus ja nautinnolliset makuelämykset ovat tärkeässä roolissa osana laadukasta asiakaskokemustamme. PihlasResort tarjoaa Sinulle vastuualueen, jossa pääset entisestään kehittämään ja viemään PihlasResortin ravintolapalveluja huipputasolle. Osallistut arkeen aktiivisesti ja palvelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toimit aktiivisesti yhteistyössä tavarantoimittajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta sekä vahvaa näyttöä sekä osaamista alalta.

Tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä vastaat PihlasResortin ravintolatoiminnoista: ravintolat Siimes ja Koto, Teahouse of Wehmais ja kirkkokahvila Trapesa. Vastaat lisäksi aamiaisesta ja kokous-ja juhlapalveluista yhteistyössä keittiöpäällikön kanssa.

PihlasResort tarjoaa Sinulle laajan ja monipuolisen vastuualueen, ainutlaatuisen työympäristön sekä uudet toimivat työskentelytilat. Olet tärkeä osa tiimiä, jossa tuetaan toinen toisiaan ja jaetaan yhteinen halu onnistua. Ravintolapäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoiveineen oheisesta linkistä 28.7.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä Kaija-Riitta Uusitalo 050-388 3885, kaija-riitta.uusitalo@pihlasresort.fi

*****

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Joroinen Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 04.07.2024 Haku päättyy: 27.07.2024