Plokkari

Blokkari tai plokkari – olit sitten kumpi tahansa, etsimme sinua vahvistamaan kesätiimiä kanavaravintolaan Varkaantaipaleelle 61°28,89' P, 27°29,4' I

Tuu humppailee pesukoneen kanssa, siistii pöytiä ja pitämään paikat mintissä. Et pelkää likaa ja osaat nauraa elämän pienille sotkuille.

Työssä pärjää reippaan ripeällä asenteella ja kyvyllä puikkelehtia kiireisissä tilanteissa hymyillen.

Työ ajoittuvat tulevan kesän kesä-elokuulle. Töitä on niin arkisin kuin viikonloppuisin kohdistuen päivän hektisimpiin hetkiin auringon aikataulua mukaillen ja täysi-ikäisille töitä myös tapahtumailtoina.

Jos olet aina halunnut ravintola-alalle, niin tässä pääset ottamaan ensiaskeleet alalla ja mahdollisuuden edetä plokkarimestariksi.

Tuu tienaamaan extraa iloisten kesävieraiden keskelle ja hae paikkaa än yy tee NYT!

Lisätietoja:

Heli Pulkkinen

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

040 515 2402

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli, Ristiina Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 07.02.2024 Haku päättyy: 24.02.2024