Palovahteja kesäksi 2024!

Versowood on Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja. Kotimaisena perheyrityksenä teemme puukauppaa tunteella, metsänomistajan ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Olemme metsäalan innovatiivinen uranuurtaja ja palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti. Raaka-aineena hyödynnämme kotimaista kuusta ja mäntyä – aina viimeistä lastua myöten. Juuremme ovat Suomessa ja suomalaisessa luonnossa.

Etsimme Versowood Group Oy:lle palovahteja Mikkelin Otavaan kesäksi 2024!

Tarjolla on kokoaikaista palovahdin työtä heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa vuoroviikoin. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset reipasta ja avointa mieltä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta kyseisestä työstä, koska tehtävään perehdytetään. Tehtävään valituilla tulee olle voimassaoleva Työturvallisuus- ja Tulityökortti.

Työ sopii hyvin opiskelijan vuosirytmiin. Täytä hakemus oheisesta linkistä ja lähetä hakemus, koska paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot:
Ensio Eerikäinen
050 470 6710
ensio.eerikainen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 4 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 01.04.2024 Haku päättyy: 15.04.2024