Kokkeja idylliseen kesämaisemaan 2023!

Ihana ja tunnelmallinen yli 100 vuotta wanha kartanomiljöö kauniissa järvenrantamaisemassa Pieksämäellä odottaa kesän kuhinaa.

Tämän kuhinan keskelle etsimme 2 kokkia. Voit olla ravintola-alalla aloitteleva tai kokenut konkari. Toisella valittavista kokeista tulisi kuitenkin olla kyky ottaa roolia mm. tilauksista ja yleisestä organisoinnista työvuoron sisällä. Tässä työssä pärjää ammattitaidolla, hyvällä paineensieto- ja organisointikyvyllä sekä positiivisella asenteella. Työhön perehdytetään. Työ ajoittuu tulevan kesän touko-elokuulle ja tarjolla on täydet tunnit. Työt painottuvat pääasiassa loppuviikolle eli ke-pe -akselille. Palkkaus Mara TES:in mukaan.

Jos olet etsimämme ruoanlaiton ammattilainen ja haluat mahtavaan porukkaan, jätä hakemuksesi jo tänään. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Lisätietoja:

Heli Pulkkien

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

040 515 2402

 

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli, Pieksämäki Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 23.01.2023 Haku päättyy: 19.02.2023