Kiinteistösihteeri

Etsimme Valiokiinteistöt Oy:lle ihmisläheistä ja nykyaikaisia digitaalisia palveluita osaavasti hyödyntävää KIINTEISTÖSIHTEERIÄ. Kyseessä on suorarekrytointi eli valittu henkilö työllistyy suoraan Valiokiinteistöjen palkkalistoille kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinteistösihteerin työ pitää sisällään seuraavia työtehtäviä: Asiakkaiden kohtaamista puhelimitse, sähköpostitse sekä toimiston aukioloaikana asiakkaiden vastaanottamista ja ohjaamista kasvotusten, isännöitsijäntodistusten koontia ja valmistelua, avustavia kirjanpidon tehtäviä, vastikkeiden lähettämistä, avainhallinnan hoitamista, asukas- ja osakasmuutosten tarkastusten/rekisteröintien tekoa sekä muiden toimistorutiinien hoitamista.

Tukena sinulla on Valiokiinteistöjen rautainen tiimi.

Työtehtävässä pärjääminen edellyttää…
– hyviä vuorovaikutustaitoja.
– nopeaa omaksumista uusille asioille sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun paineen alaisenakin.
– kyky hallita aikatauluja ja kokonaisuuksia.
– oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta numeroiden parissa.
– hyviä tietoteknisiä valmiuksia.
– alaan liittyvä työkokemus ja alalla käytettävien järjestelmien tuntemus katsotaan vahvasti eduksi.

Ihan vaan tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi!

Tarjoamme…
– näköalapaikan nykyaikaisessa ja monipuolisia isännöintipalveluita tarjoavassa yrityksessä.
– alan parhaan koulutuksen.
– mielenkiintoisia työtehtäviä ja pitkäaikaisen työsuhteen.
– hyvät puitteet ja kilpailukykyisen palkan.
– hyvät henkilökuntaedut.
– mukavat työkaverit.
– hyvän perehdytyksen työhön.
– työaika virka-aikaan.

Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetä työhakemus palkkatoiveineen jo tänään. Täytämme paikan heti, kun sopiva tekijä löytyy!

Kaikki yhteydenotot:
Ensio Eerikäinen
050 470 6710
ensio.eerikainen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 18.05.2023 Haku päättyy: 01.06.2023