Keittiöpäällikkö

PihlasResort on elämyksellinen ja korkealaatuisen palvelun ekoresort Joroisissa. PihlasResort sijaitsee Kaitaisten kylässä 10 hehtaarin luontoalueella keskellä kaunista Saimaata. Vieraitten käytössä on kymmenen design-villaa, saunamaailma Henki, ravintola Siimes ja Koto, DaySpa, liikunta- ja tapahtumahalli sekä erinomaiset puitteet erilaisille urheiluaktiviteeteille. Lisäksi palvelukokonaisuutta täydentävät kirkkokahvila Trapesa sekä TeaHouse of Wehmais Juvalla.

Haemme PihlasResortin tiimiin keittiöpäällikköä, jolle ruoan laatu, elämyksellisyys sekä esillepano ovat tärkeässä roolissa osana korkeatasoista palvelua. Ruokaa tehdään luonnon puhtaista, oman puutarhan sekä lähituottajien raaka-aineista. Luovuuden ohella ymmärrät keittiötoimintojen taloudellisen merkityksen koko liiketoiminnan onnistumiselle. Haluat päästä vaikuttamaan omaan työhösi ja sinulla on vahvaa näyttöä sekä osaamista alalta. Ruoalla on oma paikka sydämessäsi ja jaat kunnianhimon kehittää PihlasResortin toimintaa kohti ainutkertaisia onnistumisia.

Keittiöpäällikkönä vastaat ruokaravintola Siimeksen ruokatuotteesta eri sesonkeina sisältäen aamiaisen, lounas- ja illallistarjoilun sekä kokous- ja juhlapalvelut. Lisäksi vastuualueeseesi kuuluvat saunan yhteydessä toimivan ravintola Kodon sekä kirkkokahvila Trapesan että TeaHouse of Wehmaisin ruokatuotteet.

PihlasResort tarjoaa Sinulle laajan ja monipuolisen vastuualueen, ainutlaatuisen työympäristön sekä uudet toimivat työskentelytilat. Olet tärkeä osa tiimiä, jossa tuetaan toinen toisiaan ja jaetaan yhteinen halu onnistua. Keittiöpäällikön tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoiveineen oheisesta linkistä 28.7.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä Kaija-Riitta Uusitalo 050-388 3885, kaija-riitta.uusitalo@pihlasresort.fi

*****

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Joroinen Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 04.07.2024 Haku päättyy: 27.07.2024