Kassamyyjiä kesäksi K-Rauta Mikkeliin

KASSAMYYJIÄ KESÄKSI K-RAUTA MIKKELIIN

Hei sinä kassamyyjä!

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä K-Raudassa olet mukana parantamassa suomalaisten piha-rakkaussuhdetta ja helpottamassa remppaprojekteja vilkkaimpaan sesonkiaikaan.

K-Rauta Mikkelissä työskentelet suuressa iloisessa porukassa. Kesäsesongin aikaan meillä käy paljon asiakkaita ja palvelemme heitä laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa, rennolla mielellä. Monipuoliset työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Saat kokemusta kaupan työstä ja asiakaspalvelusta Suomen suurimmassa rautakauppaketjussa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi on tänäkin kesänä sujuvaa.

Odotamme sinulta rohkeaa ja iloista asiakaspalveluasennetta, halua tarttua toimeen ja vähintään 18 vuoden ikää. Työkokemus kaupan alalta ja soveltuva koulutus ovat plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Haemme kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

– kassamyyjä

Hae siis meille! Tarjoamme sinulle:

– vastuullisen ja turvallisen työpaikan
– K-Raudan perehdytysohjelman
– asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
– mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
– hauskat ja innostavat työkaverit

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle maalis-syyskuu 2024. Työsopimusten kestot 1-6 kk. Tuntimäärät 25-37,5h/vko. (Kesto ja aloitusajankohta vaihtelevat ja ovat sovittavissa).

Rekrytoinnin hoitaa EST Henkilöstöpalvelut ja työsuhde solmitaan EST Henkilöstöpalveluiden kautta. Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa Juuso Akkanen EST Henkilöstöpalvelut, puh 0505542996

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 08.02.2024 Haku päättyy: 24.02.2024