Kahvila/kioskityöntekijä

Asiakaspalvelun hymysuinen osaaja, sinua etsitään Annilaan!

Hyvien asiakaskohtaamisien luominen on sinulle sydämen asia eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä. Pidät monipuolisesta tehtävänkuvasta: asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kahvilatuotteiden valmistamisesta ja esillepanosta aina tarjoiluun ja yleisestä siisteydestä huolehtimiseen. 

Suurimmat valttisi ovat asiakaspalveluhenkisyys ja iloinen, joustava ja työtä pelkäämätön asenne. Sinulla tulee olla hygieniapassi, anniskelupassi ja ajokortti takataskussasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, vaikka heti. Työt kestävät kesäsesongin 2023 päättyen elo-syyskuussa. Työt sijoittuvat niin arkeen kuin viikonloppuihin, myös iltoihin.

Olisiko tässä juuri sinulle kesätyö?

Hae nopeasti paikkaa huipputiimistä! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Heli Pulkkinen

heli.pulkkinen@estpalvelut.fi

040 515 2402

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 2 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 28.05.2023 Haku päättyy: 10.06.2023