Hyllyttäjä päivittäistavarakauppaan

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäen alueen päivittäistavarakauppoihin reippaita hyllyttäjiä!

Kokemus hyllytys- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta työhöntarttuvalla asenteella pääsee jo hyvin alkuun. Me perehdytämme ja opetamme yhdessä asiakkaan kanssa työhön. Tarjoamme keikkaluontoista työtä päivittäistavarakaupoissa.

Työn luonteeseen kuuluu nopeat lähdöt aamuvuoroille kuorman purkuun. 
Mikäli koet, että sinulle sopii aikaiset aamut ja nopeat lähdöt, laita hakemusta tulemaan. Työvuorot sijoittuvat suurimmaksi osaksi arki aamuille 6:00-7:00 aloituksiin.

Kerrothan hakemuksessa aikaisemmat kokemukset päivittäistavarakaupassa työskentelystäsi.

Kaikki yhteydenotot:

Juuso Akkanen
yhteyspäällikkö
050 554 2996

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Pieksämäki Paikkoja: 2 kpl Työaika: Osa-aikainen Haku alkoi: 25.03.2024 Haku päättyy: 25.04.2024