Hälytyskeskuspäivystäjä

Etsimme Hälytyskeskus Hälyttävälle hälytyskeskuspäivystäjää Mikkeliin!

Haemme hälytyskeskuspäivystäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Hälytyskeskuspäivystäjän tehtävänä on kiinteistöjen turvallisuuteen liittyvien erilaisten hälytysten käsittely, toiminnan ohjaaminen ja tukeminen, asiakaspalvelutehtävien suorittaminen sekä turvallisuusjärjestelmien pääkäyttöpalveluiden tuottaminen.

Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin, joissa työvuorot ovat pituudeltaan 8-12 tuntia.

Edellytämme hakijalta:
• Voimassa olevaa vartijakorttia
• Kykyä kommunikoida selkeästi ja rauhallisesti
• 18 vuoden ikää
• Sujuvaa Suomen kielen taitoa
• Nuhteetonta taustaa

Toivomme hakijalta positiivista asennetta, innokkuutta oppia uutta ja hyvää paineensietokykyä.
Tarjoamme loistavan työyhteisömme lisäksi, modernin työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena ja työllistyä vakituiseen työsuhteeseen yrityksemme palvelukseen. Palkkaus vartiointialan TES:n mukaisesti.

Perehdytys työtehtäviin alkaa välittömästi sopivan henkilöiden löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot:
Mikko Ruottinen
hälytyskeskuspäällikkö
050 5996601
mikko.ruottinen@halyttava.fi

Hälytyskeskus Hälyttävä Oy on Mikkelissä toimiva uusi hälytyskeskus, joka toimii valtakunnallisesti. Hälytyskeskus Hälyttävän perusarvoja on korkealaatuiset turvallisuuspalvelut, palvelujen kehittäminen ja pitkäaikainen kumppanuus yhteistyökumppaneidensa kanssa. Suurin laatutekijä on sitoutunut ja palveluhenkinen sekä ammattimainen henkilöstömme. Työntekijämme ovat luotettavia ja osaavia turvallisuusalan ammattilaisia, jotka palvelevat asiakkaansa henkilökohtaisesti hyvällä asiakaspalvelulla.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Vakituinen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 05.09.2023 Haku päättyy: 31.10.2023