Graafisen alan ammattilainen

Etsimme asiakkaallemme Mikkeliin graafisen alan ammattilaista!

Työtehtäviin sisältyy asiakkaiden aineistojen tarkistamista, editointia ja siirtämistä tuotantoon, sekä graafista suunnittelua ulkomainosten, teippausten ja opasteiden parissa. Asiakaspalvelu on päivittäistä tiskillä, puhelimessa ja sähköpostilla.

Työtehtävässä pärjääminen edellyttää…
– hyviä asiakaspalvelutaitoja.
– vahvaa visuaalista silmää, kykyä myös luovaan suunnitteluun.
– nopeaa omaksumista uusille asioille sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun paineen alaisenakin. Kyky hallita aikatauluja ja kokonaisuuksia.
– hyvä ymmärrys erilaisista graafisen alan tuotantotekniikoista ja aineistovaatimuksista (esim. värimääritykset, kuvan laatu ja tiedostomuodot).
– hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Sujuvaa yleisimpien graafisten ohjelmistojen käyttöä. Adobe AI, ID, PS (mielellään kokemusta myös Corelista / painotus vektorigrafiikassa). Lisäksi normaalit toimisto-ohjelmat, Acrobat ja Office-ohjelmat tulee osata sujuvasti.

Tarjoamme…
– monipuolisia työtehtäviä ja pitkäaikaisen työsuhteen.
– siistiä ja mielenkiintoista sisätyötä asianmukaisissa tiloissa.
– hyvät puitteet ja kilpailukykyisen palkan.
– mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä. Paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä, joten lähetä työhakemus jo tänään palkkatoiveineen.

Kaikki yhteydenotot:
Ensio Eerikäinen
050 470 6710
ensio.eerikainen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 17.09.2023 Haku päättyy: 30.09.2023