Avoin kahvila- / ravintola-alan kesärekry!

Etsimme tulevaan kesäsesonkiin tekijöitä Etelä-Savon kahviloihin ja ravintoloihin!

Toivomme asiakaspalvelun olevan sinulle luontevaa ja nautit aidosti asiakkaiden kohtaamisesta. Et säikähdä kiirettä ja sinulla on reipas, työtä pelkäämätön asenne. 

Voit olla joko kaiken nähnyt ravintola/kahvila-alan konkari tai vasta ensimmäisiä kesätyökokemuksia hakeva aloittelija. Etsitään sinulle sopiva homma kesäksi! Sinulla tulisi olla hygieniapassi (tai valmius sen suorittamiseen). Anniskelupassi katsotaan eduksesi. Töihin perehdytetään.

Jos kesän suunnitelmat ovat vielä auki, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja:

ma-pe klo 8-16

Katri Rämö

katri.ramo@estpalvelut.fi

050 320 5215 

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 4 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 18.01.2024 Haku päättyy: 28.02.2024