Avoin hakemus päivittäistavarakauppa

Etsimme kaupan alan työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin tulevaan syksyyn ja talveen.

Haluatko toimia päivittäistavarakaupan erilaisissa työtehtävissä? 

Tarjoamme mahdollisuuden toimia päivittäistavarakaupan erilaisissa työtehtävissä osaamisen ja oman aikatauluun sopivilla joustavilla työvuoroilla. Mikäli sinulla on halukkuutta oppia uusia työtehtäviä, niin koulutamme yhdessä asiakkaamme kanssa sinut erilaisiin työtehtäviin. Työvuoroja on tarjolla aamusta iltaan. 

Toivomme sinulta…

– aitoa innostusta ja motivaatiota toimia kaupan alan työtehtävissä.
– ahkeraa työotetta.
– aikaisempi kokemus kaupan alan työtehtävistä katsotaan eduksi.

Työtä on tarjolla keikkatyöstä pidempiin määräaikaisiin työsopimuksiin. Tekijöitä etsitään koko Etelä-Savon alueelle.

Kerro meille, mitä sinä osaat ja minkälaisia työtehtäviä sinulle voisi tarjota!
Laita hakemus tulemaan ja voit liittää hakemukseen myös tarvittavia liitteitä.

www.esthenkilosto.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Puumala, Rantasalmi, Ristiina, Sulkava Paikkoja: 6 kpl Haku alkoi: 08.08.2022 Haku päättyy: 05.11.2022