Asiakaspalveluhenkilö / Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Mikkelin Pesulalle reipasta asiakaspalveluhenkilöä toimistoympäristöön tulevaksi kesäksi!

Työ pitää sisällään asiakaspalvelua toimistoympäristössä sekä tuotannon työtehtäviä. Työssä pärjäämiseen tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja sekä uskallusta työskennellä tietokoneella. Työ tapahtuu pääsääntöisesti ma-pe klo 8-16, mutta iltavuorotyöskentelyyn tulisi olla valmius. Työtä ei voi tehdä etänä.

Toivomme sinulta…
– reipasta ulosantia ja sosiaalista luonnetta sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja etenkin puhelimitse.
– rohkeutta ja joustavuutta.
– paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuorossa.
– hyviä atk-taitoja.

Lisäksi pystyt hoitamaan työsi tarvittaessa englanniksi. Ruotsinkielentaito on plussaa.

Tarjoamme…
– kokoaikaista, mielenkiintoista työtä tulevaksi kesäksi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.
– kesäksi tekemisen meininkiä! Työhön annetaan hyvä ja perusteellinen perehdytys.
– palkkaus AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV oheisesta linkistä. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten lähetä työhakemus jo tänään!

Kaikki yhteydenotot:

Ensio Eerikäinen
050 470 6710
ensio.eerikainen@estpalvelut.fi

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Mikkeli Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Kokoaikainen Haku alkoi: 26.03.2024 Haku päättyy: 20.04.2024