ABC Kuortti kokki kesä 2024

Kiinnostaako kesätyö? ABC Kuortti, yksi Suomen vilkkaimmista liikenneasemista etsii tekijöitä kesäksi!

Haemme ABC Kuorttiin kokkia kesäksi.

Työtehtävät ovat keittiössä ruuan valmistus tai leipomisen parissa. Kerrot vaan hakemuksessa mikä homma kiinnostaa ja mistä sinulla on kokemusta. Jos ei löydy kokemusta, niin kiinnostuksen mukaan perehdytys suoritetaa työtä tehdessä. 

Palkkaus: Kaupan alan tes kokemuksesta riippuen 12,12€/h ->

Aamulla jos nukuttaa, niin ilta- ja yövuoroja tarjolla ja taas toisaaltaan aamuisin voi tehdä hommat alta pois, niin jää loppu päiväksi vielä aikaa muuhunkin. Viikonloppuisin pääsee myös työskentelemään. 

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja tapauskohtaisesti katsotaan, mikä jakso sopii parhaiten juuri sinulle. Täysi-ikäisyys vaaditaan.

Jos homma millään tavalla kiinnostaa, niin laita hakemus linkistä. Mikäli haluat, niin voit liittää videoesittelyn myös matkaan mukaan.

Lisätietoa tehtävän kuvauksista antaa:

Juuso Akkanen / EST Henkilöstöpalvelut

p. 0505542996

EST Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalveluita tarjoava yritys, joka toimii pääasiassa Etelä-Savon alueella. Yrityksemme juuret ja omistus ovat syvällä Mikkelissä. Olemme luotettava ja aidosti paikallinen henkilöstöpalveluiden tuottaja, jonka palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Vuokraamme henkilöstöä esim. teollisuuden-, rakentamisen-, logistiikan-, kiinteistöhuollon-, kaupan-, ja ravintola-alan toimialoille. Tarjoamme henkilöstövuokrauksen lisäksi osaamistamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa, konsultointia henkilöstöasioissa sekä suorarekrytointia yrityksille miltä toimialalta tahansa.

Työpaikan tiedot Joutsa, Kouvola, Heinola Paikkoja: 1 kpl Työsuhde: Määräaikainen Työaika: Osa-aikainen Haku alkoi: 25.03.2024 Haku päättyy: 13.04.2024