REFERENSSIT

Teemme tiivistä yhteistyötä EST:n kanssa. Yhteistyö on ollut erittäin joustavaa ja palvelu nopeaa. EST:n kanssa on helppo asioida, vaikka kyseessä olisi ollut vaikeampikin tilanne. EST on täydentänyt henkilöstötarvettamme hyvillä tekijöillä.

Jenni Piilonen, tuotantopäällikkö, Mikkelin Pesula Oy

 

Meillä on ollut tarve kaikenlaisista rakennustyöntekijöistä. Työtehtäviä on ollut kirvesmiehen työt, avustavat rakennustyöt (raivaus, siivous, lumityöt ja apparit). Tilaukset ovat olleet päivän keikoista aina pidempiin projekteihin, joihin Enskalta ja Kaitsulta ovat löytyneet hyvät tekijät. Työntekijät ovat saapuneet työmaalle hyvällä asenteella, asianmukaisin varustein ja valmiina töihin.

Ari Nissinen, toimitusjohtaja, Rakennustoimisto Aripe oy

 

Palvelu EST:llä on ammattitaitoista. Kaitsun pitkä kokemus logistiikka-alalta on selkeä vahvuusalue ja auttaa päivittäisessä toiminnassa. Suosittelen EST:tä kumppaniksi logistiikan parissa työskenteleville yrityksille.

Mikko Kakriainen, Head of CoDi and Terminal, Mikkeli and Savonlinna, Schenker Oy

 

Yhteistyö EST Henkilöstöpalveluiden kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. EST on pystynyt reagoimaan erittäin nopeasti meidän monenlaisiin tarpeisiimme. On tarve ollut sitten siivoojasta, lumityöntekijästä tai muusta työvoimasta, on työntekijä löytynyt helposti ja hoitanut työnsä ammattitaidolla. Suosittelen EST:tä yhteistyökumppaniksi!

Teemu Lahikainen, työnjohtaja, Mikkelin Huoltotiimi Oy

 

EST:n kanssa on taitettu matkaa jo vuosia. EST Henkilöstöpalvelut on ollut luotettava ja joustava kumppani, joka on ollut mahdollistamassa myös meidän yrityksemme kasvua. Yhteinen matka jatkuu ja innolla odotan minne kaikkialle se vie.

Tuomo Rautio, toimitusjohtaja, Tulikuuma Kumpu Oy

ANNA MEIDÄN HOITAA HENKILÖSTÖASIAT, NIIN VOIT KESKITTYÄ YDINTOIMINTAASI.

OTA YHTEYTTÄ